Eetkamerbank Ramada Luxe stijl landelijk

Luxe eetkamerbank landelijke stijl

1,209.00 incl. BTW

Luxe eetkamerbank in een landelijke stijl uitgevoerd.

Categorieën: ,

Product Description

Luxe eetkamerbank Ramada

De luxe eetkamerbank Ramada, is een prachtige eetkamerbank in de landelijke stijl. De eetkamer is voorzien van capitons (knopen) in de rug. Door haar knopen in de rug, behoort de eetkamerbank tot de gecapitonneerde eetkamerbanken.
Dit pracht eetkamerbankje is een mooi model voor aan uw eetkamertafel. De eetkamerbank is een schitterend meubelstuk voor in uw hotel en of horeca gelegenheid. De klanten zullen versteld staan van de luxe die u aanbied om op te zitten.

De luxe eetkamerbank Ramadan zal de eye-catcher in uw horeca gelegenheid en woonruimte zijn. Het is uiteraard een geschikte eetkamerbank om de sfeer mee op te leuke.

Details eetkamerbank Ramada

De eetkamerbank is ook een pracht exemplaar voor de gene die iets nieuws in zijn woon en of eetkamer wilt hebben staan.
U heeft een ruime kleurkeuze mogelijkheid bij ons. Ons assortiment bestaat uit meer dan 900 verschillende kleuren. Ook heeft u de keuze om uit meer dan 150 stoffen te kiezen. Hieronder kunt u een aantal meubelstoffen terug vinden. Hieronder vindt u ook de maten van de luxe eetkamerbank Ramada.

AmarosiAstoriaBoardBreak
Shadow Levante CambridgeTennessee Pellini
Village AmarilloLinen Murcia Claydon

Maten:

Breedte: 160 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 100 cm

Prijs:
€ 1.209,-
* De prijs is afhankelijk van de gekozen stof. De bovenvermelde prijs is berekend met de middenklasse stof !

Levertijd eetkamerbank Ramada

De gemiddelde levertijd van de eetkamerbank Ramada is 6 tot 8 weken. De levertijden verschillen per gekozen stof. De gekozen stof is dus uiteindelijk afhankelijk van de levertijd. Het is het altijd waard om de levertijd op te vragen, want het is mogelijk dat de eetkamerbank voorradig is. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn ook per telefoon bereikbaar: 06-81144695