Riviera Maison stijl fauteuil
Landelijke fauteuil Riviera Maison stijlLandelijke fauteuil

Landelijke fauteuil Ingeborg

575.00625.00 incl. BTW

Landelijke fauteuil Ingeborg

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Product Description

Landelijke fauteuil Ingeborg

De landelijke fauteuil Ingeborg heeft een prachtige look. Het is echt een heerlijke fauteuil om in te genieten. Dit komt door haar zacht zitkussen en brede armleuningen. Het is een ideale fauteuil voor na een lange dag werken u ploft lekker neer, en u ziet per direct op de juiste manier.
De fauteuil heeft een echte Riviera Maison uitstraling. Riviera Maison is een gewild assortiment, vooral voor mensen die houden van de landelijke stijl.
Deze prachtige fauteuil is geheel op maat te vervaardigen.
De fauteuil is ook uitvoerbaar in een bankstel, riviera maison look.

Landelijke Fauteuil Ingeborg op maat

De landelijke fauteuil Ingeborg is geheel op maat te verkrijgen. Dit betekend dat u naast onze standaard maten geheel eigen draai kunt geven aan de maatvoering. Zo een ideaal concept als dit, vindt u niet vaak. Vooral in de Riviera Maison stijl.
Hieronder kunt u de afmetingen en prijzen terug vinden:
Standaard maat is 75cm hoog en 100cm diep met de volgende prijzen:

Loveseat landelijk bankstel15580€ 625
Fauteuil landelijk bankstel13560€ 575

*De gekozen stof is uiteindelijk afhankelijk van de prijs. De hierboven benoemde prijzen, zijn vanaf prijzen.

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde stof en kleur. Deze kunnen wij gegarandeerd voor u uitknippen en naar uw huisadres toe sturen. U bent nergens aan verbonden. Het ontvangen van een stof staal is geheel GRATIS.

Levertijd landelijke oorfauteuil

Het is mogelijk om de fauteuil als spoed order te bestellen. Dit betekend, dat u de fauteuil binnen drie weken al in huis kunt hebben. Hieraan zijn enige kosten verbonden. Neem hiervoor contact met ons op. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit.  Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695 of 035-7513098.

Additional Information

Banken

Fauteuil, Loveseat