Witte winkelkast landelijke stijl

Witte winkelkast landelijke stijl

1,299.00 incl. BTW

Witte winkelkast landelijke stijl

Categorieën: , ,

Product Description

Witte winkelkast landelijke stijl

Bent u opzoek naar een groot meubelstuk dat erg opvalt in uw woonruimte? Dan is de Witte winkelkast in de landelijke stijl een must have voor u. De witte winkelkast is uitgevoerd met een landelijke uitstraling. De winkelkast is een echte blikkenvanger.
Wanneer u opzoek bent naar een uniek exemplaar dan hoeft u niet meer verder te zoeken, er zijn veel look a likes van deze winkelkast, maar deze winkelkast heeft zelfs de ramen aan de zij kant.

Details landelijke winkelkast

De winkelkast in de landelijke stijl is voorzien van, drie schuifdeuren, drie lades en aan de boven zijde drie schuifdeuren met glas.
In de winkelkast kunt u allerlei decoratie artikelen plaatsen, de winkelkast is namelijke voorzien van glazen in de schuifdeuren. Wanneer u hierachter decoratie artikelen, of andere persoonlijke spullen: Fotolijstjes, achter het glas zet creëert u een supergave look !

Hieronder kunt u de afmetingen en prijs terug vinden:

Afmetingen:          Artikelnummer:    Prijs:
175 x 55 x 218 cm   HK132RV                        € 1299,-

Levertijd witte winkelkast

De levertijd van de winkelkast is per dag verschillend. Dit is de reden waarom wij een specifieke levertijd vooraf niet aangeven, wij geven alleen een specifieke levertijd af wanneer u contact met ons op neemt. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken onder: 06-81144695 of 035-7513098.