Glazen ronde koffietafel Eichholtz
Glazen ronde koffietafel Eichholtz Gold Finish

Ronde glazen koffietafel Eichholtz

1,139.00 incl. BTW

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,

Product Description

Ronde glazen koffietafel Eichholtz

De ronde glazen koffietafel van het merk Eichholtz is een echte eye-catcher in uw woonruimte, omdat de afwerking en kleur prachtig zijn daarnaast is het ook zeer praktisch in gebruik. Het is een kleine koffietafel dat veel bekijks zal hebben.
De ronde glazen koffietafel is erg makkelijk in gebruik zonder dat u veel ruimte kwijt bent. De koffietafel is makkelijk te combineren met de meeste interieur soorten.

Details ronde glazen koffietafel

De ronde glazen koffietafel van heeft een glashelder glazen blad en de voet van de koffietafel is gemaakt van gepolijst roestvrij staal. De tafel is makkelijk schoon te houden door de producten waar het uit bestaat.

Artikelnummer: 111432
Afmetingen: ø 90 x H. 43 cm
Prijs: € 1.139,-

Eichholtz is een bekend en degelijk merk binnen de meubelbranche dit komt door de hoge kwaliteit van de producten en de geboden service. Naast de bekendheid van de geleverde kwaliteiten zien de producten netjes en beeldschoon uit, dit is te zien aan deze prachtige koffietafel. Het product is prachtig afgewerkt en de kleur van de tafel adembenemd en geeft een zeer neutral uitstraling.
Klik hier voor de door ons aangeboden Eichholtz artikelen. Voor combinatie artikelen kunt u ook op onze site kijken.

Levertijd ronde glazen koffietafel

De levertijd van de ronde glazen koffietafel kunnen wij bepalen tijdens uw aanvraag, omdat de voorraad lopend is. Wij zullen bij aanvraag altijd de voorraad voor u controleren, zodat u op de hoogte bent van de meest recente voorraad. Onze producten van Eichholtz zijn veelal uit voorraad leverbaar, omdat de producten grootschalig worden vervaardigd en opgeslagen. Dit betekend dat u de producten al een week na bestelling in huis kunt verwachten.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd in contact treden met ons via onze site of u kunt even contact opnemen per telefoon. Telefoon nummer 035-7513098

 

Additional Information

Kleuren

Gold finish, Polished Stainless Steel