Riviera Maison stijl Boekenkast

Riviera Maison stijl Boekenkast

499.00 incl. BTW

Riviera Maison stijl boekenkast.

Product Description

Riviera Maison stijl Boekenkast

De Riviera Maison stijl Boekenkast heeft een prachtige uitstraling, door haar verschillende kleuren. De boekenkast is een uniek exemplaar. De Riviera Maison stijl is de stijl van nu ! De stijl is erg bekend onder de landelijke interieur liefhebbers. Dit model boekenkast heeft een echte Riviera Maison stijl. De boekenkast zal de nieuwe blikken vanger in uw woonruimte zijn. Dit pracht exemplaar is ook geschikt voor in de slaapkamers, hal en uiteraard de woonkamer.
De Riviera maison stijl boekenkast is een geliefd model, en kan dus snel uit voorraad zijn.

Details Riviera Maison stijl boekenkast

De boekenkast heeft een landelijke look, net als de Riviera Maison stijl.
De boekenkast is voorzien van twee lades, met prachtige handvatten. De planken in de boekenkast bevatten een andere kleur dan het frame van de kast. De planken hebben een Grey Wash kleur. Zoals u op de foto kunt zien heeft dit pracht exemplaar ook aan de boven kant de Grey Wash kleur.
De kleur van de buitenzijde van de boekenkast is Jasmijn (Wit).
Zoals op de foto afgebeeld, ziet u 4 manden. Deze manden krijgt u cadeau bij uw bestelling.

Afmetingen:        Artikelnummer:  Prijs:
96 x 40 x 195 cm   EHK931                          € 499,-

Levertijd landelijke boekenkast

De levertijd van de Riviera Maison stijl boekenkast met een landelijke look, kunnen wij helaas vooraf niet afgeven. Dit omdat de levertijd en voorraad per dag verschilt. Vooral bij dit populair meubelstuk. Wilt u een specifieke levertijd ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar, onder: 06-81144695 of 0357513098