Moderne winkelkast

Moderne winkelkast Manga

1,329.00 incl. BTW

Moderne winkelkast Manga

Categorieën: , ,

Product Description

Moderne winkelkast Manga

Moderne winkelkast Manga is uitgevoerd in de landelijke stijl. De winkelkast is een pracht exemplaar, voor zowel in een woonkamer als in een slaapkamer.
Voor de gene die een hotel of horeca gelegenheden bezit, is dit een ideaal meubelstuk, om klanten mee aan te trekken. Het interieur is namelijk zeer belangrijk. De kast krijgt gegarandeerd veel bekijks.
De moderne winkelkast is erg mooi voor in een landelijke, moderne en lifestyle inrichting.

Details winkelkast Manga

De moderne winkelkast is voorzien van drie schuifdeuren en drie lades (onderkant). Het bovenstuk van de winkelkast is voorzien van drie glazen schuifdeuren. Achter de glazen kunt u uiteraard schitterende decoratie artikelen plaatsen. Dit geeft een extra gave en mooie look.
De moderne winkelkast zal een geheel nieuwe look in uw woonruimte aanbrengen. Dit model is erg mooi, omdat de kast voorzien is van twee verschillende kleuren: Mocca / Jasmijn.
De buiten zijde van de winkelkast is Mocca, en de binnen zijde is Jasmijn.

Afmetingen:         Artikelnummer:     Prijs:
175 x 55 x 218 cm HK132                                € 1.329,-

Levertijd winkelkast Manga

De levertijd van de winkelkast Manga, uitgevoerd in de landelijke stijl. Kunnen wij vooraf niet bepalen dit wegens de dagelijks verschillende voorraad. Wilt u meer weten over een specifieke levertijd, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar (Ma t/m Za, 08:00 – 20:00 uur) onder, 06 – 81144695 of 035 – 7513098