Landelijke hoekbank

Moderne bank ottoman

519.001,402.00 incl. BTW

Moderne bank met een ottoman stuk

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,

Product Description

Moderne bank ottoman

De Moderne bank ottoman is een schitterend meubelstuk voor in iedere inrichting. De Moderne bank ottoman behoort to de luxe, moderne of design huisstijl. Uiteraard zal dit pracht exemplaar ook mooi staan in de landelijke inrichting.
De Moderne bank ottoman zal de (nieuwe) eye catcher in uw woonruimte zijn.
Het ottomanstuk maakt de bank compleet.

Details Moderne bank ottoman

DeModerne bank ottoman is verkrijgbaar in meerdere kleuren en stoffen. De bank is voorzien van een comfortabele zitting. De schuine rugleuning en stevige zit zorgen voor een heerlijk zit comfort.
Wilt u meer informatie over de stoffen en kleuren neem dan contact met ons op.
De bank is ook goed te gebruiken als lig en of lounge bank. U kunt u geheel strekken zodat u gerust op de bank kunt liggen.

Het bankstel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kunt u er voor zorgen dat de juiste maat er voor u tussen zit.

U vindt hieronder een overzicht van al onze meubelstoffen. Als u klikt op de stof wordt u doorverwezen naar de specifieke meubelstofpagina, daar kunt u de meubelstoffen uitgebreid bekijken.

Polyesther meubelstoffen:Polyesther katoen stoffen:Linnen katoen meubelstoffen:
BloomyOnoreMonfort
MakeShadow
BreakOlbiaKiss
UrbanPlanosa
PeakProxima
BeatGolf
BoardOlbia
HopperOnes
Juke
Moon
Peak
Planosa
Vento

 

Overige meubelstoffen:Patroon meubelstoffen:Zachte meubelstoffen:
VentoOnoreMonfort
BreakBloomyShadow
Cervino  
Cool
Facet

Levertijd moderne bank met ottoman stuk

De levertijd van de banken uit ons assortiment zijn gemiddeld 6 tot 8 weken. Wilt u meer informatie over de levertijd en prijzen, neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ons telefonisch bereiken, onder: 06 – 81144695 of 035 – 7513098.

Additional Information

Banken

2-zits + Longchair 100 cm, 2-zits + Longchair 115 cm, 2-zits + Longchair 85 cm, 3-zits + Longchair 100 cm, 3-zits + Longchair 115 cm, 3-zits + Longchair 85 cm, Bank 2-zits, Bank 3-zits