Lifestyle bankstel Sevilla

Lifestyle bankstel Sevilla

449.001,138.00 incl. BTW

Lifestyle bankstel in een landelijke uitstraling.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Product Description

Lifestyle bankstel Sevilla

Lifestyle Bankstel Sevilla is een bankstel met een superieure look. Door haar strakke lijnen, hoge rug en brede armleuningen is bankstel Sevilla het ultieme voorbeeld van een landelijk en een lifestyle bankstel. Bankstel Sevilla wordt geleverd in diverse stoffen en u heeft de keuze uit maar liefst 900 verschillende kleuren. Dit pracht bankstel, is voorzien van een losse stoffering. Dit betekend dat de hoes afneembaar is. De hoes kan worden gewassen. Wij adviseren om altijd langs een stomerij te gaan.

Bankstel Sevilla: kleur, stoffering en vulling

Bankstel Sevilla kan op maat worden vervaardigd, dit is erg handig voor de gene die een uniek bankstel willen bestellen. Tevens heeft u ook nog eens keuze uit maar liefst 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. De vulling van de banken zijn ook nog zelf te bepalen. Wij hebben keuze uit vijf verschillende vulling. Zo kunnen wij er voor zorgen dat de juiste zit vulling er voor u tussen zit.

Prijs en afmetingen

Bij landelijkinrichten.nl, heeft  u de mogelijkheid om de bankstellen op maat te laten vervaardigen. Dit betekend dat u naast onze standaard modellen uw eigen maatvoering kunt bepalen, zoals: Rug hoogte, zithoogte, breedte, zit breedte en ga zo maar door.

Type bankstel

Prijs

Maat

4 zits Bankstel€ 849,-242 cm breed, 200 cm zit
3 zits Bankstel€ 749,-202 cm breed, 160 cm zit
2 zits Bankstel€ 649,-172 cm breed, 130 cm zit
Loveseat€ 525,-122 cm breed, 80 cm zit
Fauteuils€ 449,-102 cm breed, 60 cm zit

U vindt hieronder een overzicht van al onze meubelstoffen. Als u klikt op de stof wordt u doorverwezen naar de specifieke meubelstofpagina, daar kunt u de meubelstoffen uitgebreid bekijken.

Polyesther meubelstoffen:Polyesther katoen stoffen:Linnen katoen meubelstoffen:
BloomyOnoreMonfort
MakeShadow
BreakOlbiaKiss
UrbanPlanosa
PeakProxima
BeatGolf
BoardOlbia
HopperOnes
Juke
Moon
Peak
Planosa
Vento

 

Overige meubelstoffen:Patroon meubelstoffen:Zachte meubelstoffen:
VentoOnoreMonfort
BreakBloomyShadow
Cervino  
Cool
Facet

Levertijd Lifestyle bankstel

Een normale bestelling duurt van 6 tot 8 weken, voordat u het bankstel in huis heeft staan. Het is ook mogelijk om een spoed order te bestellen. Dit houdt in dat uw favoriete bankstel met 3 weken in huis heeft staan. Aan een spoed order zijn wel extra kosten verbonden. De banken van landelijkinrichten.nl, worden door een Nederlandse fabricaat gefabriceerd. Daarom garandeert landelijkinrichten.nl u een snelle service en bankstellen van een hoge kwaliteit. Wilt u de bankstellen proef zitten, neem dan contact met ons op. U heeft nog vragen, u wilt een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw toekomstige bank te komen bekijken? Geen probleem! Bellen kan naar 035 – 75 13 098 of 06-811 44 695; (ma t/m zat, 08:00 – 22:00 uur).

Additional Information

Banken

Bank 2-zits, Bank 3-zits, Bank 4-zits, Fauteuil, Loveseat

Extra's

Biezen, Geen Extra’s, Knopen, Knopen & Biezen