Winkelkast zwart

Landelijke Winkelkast zwart

1,049.00 incl. BTW

Landelijke Winkelkast in een zwarte kleur.

Categorieën: , ,

Product Description

Landelijke winkelkast zwart

De landelijke winkelkast zwart heeft een prachtige look. Voor de mooiste winkelkast bent u uiteraard bij ons op het juiste adres. Naast mooie winkelkasten bieden wij u ook nog eens een scherpe prijs aan.

De winkelkast zwart is een uniek, maar mooi exemplaar voor in vele huisstijlen. De winkelkast zal prachtig staan in ieder deel van uw huis. Dit betekend dat de winkelkast zwart ook ideaal zult staan in uw hal en of slaapkamer.

Details landelijke winkelkast zwart

De landelijke winkelkast zwart is voorzien van vier schuifdeuren, en twee lades. De lades zijn voorzien van twee mooie handvatten. De handvatten zijn kleine detail die de winkelkast toch mooier maken.

De winkelkast heeft als bovenkant bijna een geheel glazen frame. U kunt veel prachtige spullen achter het glas te zetten, om een unieke look te creëren. De unieke look is gemakkelijk te creëren in zo een prachtige winkelkast.

Afmetingen:               Artikelnummer:     Prijs:
150 x 50 x 220 cm       HM22BJ                            € 1.199,-

Levertijd landelijke winkelkast zwart

De levertijd van de winkelkast zwart  in de landelijke stijl, kunnen wij vooraf niet afgeven. Dit omdat de levertijd en voorraad van de winkelkast per dag verschilt. Wilt u een specifieke levertijd ontvangen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken, onder: 06-81144695 of 035-7513098.