Landelijke hoekbank Thirza

Strakke hoekbank Thirza

1,399.00 incl. BTW

Product Description

Strakke hoekbank Thirza

Dit is een prachtig stuk staaltje ambachtelijk werk. De passie van de meubelmaker druipt van het bankstel af en dat merkt u ook meteen als u plaatsneemt. Het prachtige ontwerp streelt het oog en zal indruk maken op iedereen die de bank ziet.

Daarnaast hebben wij uiteraard weer de perfecte combinatie gevonden van een mooi en degelijk bankstel en dat voor een geweldige prijs. Als u eenmaal plaatsneemt dan zult u direct overtuigt zijn. Het is een dusdanig comfortabel bankstel voor zo’n prachtige prijs dat u het gewoon niet kunt laten staan.

Details Strakke hoekbank Thirza

Bent u nou opzoek naar een geweldig bankstel dat voldoet aan alle mogelijke eisen? Dan bent u klaar met zoeken aangezien u het bij ons gevonden heeft. Is de bank niet precies uw stijl of bent u net opzoek naar wat anders? Ook dan hebben wij de oplossing voor u kijk gerust even verder op de site en dan weten wij zeker dat wij iets voor u in ons assortiment hebben.

Artikelnummer:                Afmetingen:                                         Prijs:
st0078 mt lg                             080/042 x 245 x 245 A061 cm        €1.339,-

Levertijd Strakke hoekbank Thirza

De levertijd van de Strakke hoekbank Thirza is per dag verschillend. Door de verschillende voorradigheid, kunnen wij vooraf geen levertijd garanderen. Zodra u contact met ons heeft opgenomen over de levertijd, kunnen wij u een specifieke leverweek garanderen. Wilt u snel en gemakkelijk contact met ons op nemen, of wilt u het product met eigen ogen bewonderen, bel dan naar: 06-81144695 of 035-7513098.