Bartafel Teak landelijke stijl

Landelijke bartafel Teak

599.00 incl. BTW

Landelijke bartafel met een prachtig Design. Gemaakt van Teak hout

Categorieën: , ,

Product Description

Landelijke bartafel Teak

landelijke bartafel Teak, is de ideale bartafel voor in uw woonruimte. De bartafel is niet al te groot en zal daarom ook niet te veel ruimte in beslag nemen. Uiteraard is deze bartafel wel geschikt om genoeg mensen aan te laten staan met hun drankje en of hapje.
Deze prachtige bartafel is een een leuke meubel om uw huiskamer en keuken mee op te fleuren. Uiteraard is de bartafel ook te gebruiken in de tuin. Het is het ideale meubel voor een dag met mooi weer.

Details mbartafel Teak

De bartafel Teak is voorzien van twee verschillende kleuren: Onderstel (poten) zijn voorzien van de kleur Jasmijn. Het tafelblad van de bartafel is gemaakt van Teak hout. Deze heeft daarom dan ook de echte Teak hout kleur.

Afmetingen:               Artikelnummer:          Prijs:
90 x 90 x 110 cm         BR032                                     € 499,-

Levertijd bartafel Teak

De landelijke bartafel Teak heeft per dag een verschillende levertijd. Dit is ook de reden waarom wij vooraf geen exacte levertijd kunnen garanderen. Wanneer u contact met ons op neemt, vragen wij de levertijd en voorraad aan, zodat wij u op de hoogte kunnen stellen over de levertijd. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar: 06- 81144695 of 035- 7513098.