Landelijk tafeltje Riviera maison stijl

Landelijk tafeltje Mahonie

189.00 incl. BTW

Landelijk salontafeltje.

Product Description

Landelijk tafeltje Mahonie

Dit landelijke tafeltje Mahonie heeft een prachtige uitstraling. Dit pracht exemplaar is een must have voor de gene die op gaan in de landelijke stijl. De landelijke stijl brengt een rustige en stijlvolle sfeer met zich mee. Hier zorgt landelijk tafeltje Mahonie ook voor !
Dit landelijke tafeltje zal schitterend staan in uw woonkamer. Uw woonkamer kunt u er geheel me opfleuren, om bijvoorbeeld aan beide kanten van uw bankstel een salontafel te zetten.

Details landelijk tafeltje Mahonie

Dit landelijk tafeltje mahonie is voorzien van twee verschillende kleuren, Grey Wash tafelblad en een Jasmijn onderstel. Dit is een prachtige kleuren combinatie. de salontafel zal daarom ook echt een blikken vanger worden in uw woonruimte.
De salontafel is ook voorzien van een lade, waarin u allerlei spullen kunt opbergen. Op de lade zit en prachtige handvat.

Dit pracht exemplaar is ook in een grotere afmeting verkrijgbaar: Riviera Maison stijl Salontafel

Afmetingen:        Artikelnummer:    Prijs:
60 x 60 x 45 cm     ENP788                            € 189,-

Levertijd salontafel

De levertijd van de landelijk salontafeltje Mahonie, kunnen wij vooraf niet bepalen. Dit omdat de levertijd en voorradigheid per dag verschilt. Wilt u een specifieke levertijd ontvangen, neem dan contact met ons op. Wilt u gelijk antwoord op al uw vragen, bel dan naar: 06 – 81144695 of 035 – 7513098.