Kast kabinet landelijke stijl

Kast kabinet landelijke stijl

719.00 incl. BTW

Landelijke kabinet kast.

Categorieën: , ,

Product Description

Kast kabinet landelijke stijl

De kast kabinet uitgevoerd in de landelijke stijl, is een prachtige kast met een stijlvolle look. De kast kabinet kan zowel als vitrine kast en boekenkast worden gebruikt.
De kast kabinet heeft een schitterende uitstraling. Dit pracht exemplaar is een must-have voor in uw landelijke woon interieur. Het zal de eye-catcher in uw woonruimte zijn.

Details landelijke Kabinet

De kast kabinet is voorzien van een superieure look. Aan de boven kant en de onder kant van de kast is de kabinet prachtig afgewerkt. Echt een design look.
De kast is voorzien van maar liefst tien vierkante glazen, waardoor u heen kunt kijken. U kunt een prachtige sfeer creëren door spullen achter de raampjes te plaatsen.
Aan de buiten zijde is de boekenkast zwart, maar aan de binnen zijde is de kast voorzien van een Jasmijn (witte) kleur. Deze kleuren combinatie geeft een schitterend uiterlijk.

Afmetingen:           Artikelnummer:  Prijs:
110 x 50 x 220 cm   HK237BJ                       € 719,-

Levertijd landelijk kabinet

De levertijd van de kast kabinet in de landelijke stijl, kunnen wij vooraf niet bepalen. Dit omdat de voorraad en de levertijd van de kabinet per dag verschilt. Wilt u een specifieke levertijd ontvangen, neem dan contact met ons op. Wilt u direct antwoord op al uw vragen, bel dan naar: 035-7513098 of 06-81144695.