Gouden salontafel Villiers Eichholtz

2,299.00 incl. BTW

De Salontafel Villiers Eichholtz is een prachtig exemplaar voor in uw woonkamer.

Product Description

Salontafel Villiers Eichholtz

Bent u op zoek naar een leuke salontafel, dan bent u bij ons op het juiste adres. Deze prachtige gouden salontafel van het merk Eichholtz is een laag model met een prachtige afwerking. De tafel heeft geweldige kleuren die warmte uitstralen. De salontafel is zo speciaal, omdat de tafel maar 1 poot heeft. Deze prachtige ronde poot zit in het midden van de tafel. De tafel heeft een prachtig detail in het midden. Het hout zit in de tafel verwerkt en springt hierdoor uit de tafel, dit komt door de verschillende kleuren van het hout en de tafel.

Details salontafel Villiers Eichholtz

De salontafel is gemaakt van versteend hout met een hoogglans zwart gespoten blad en de omlijsting en poot van de salontafel zijn matt goud van kleur.

Artikelnummer: 110610
Afmetingen: 100 x 100 x H. 38 cm
Prijs: € 2299,-

Levertijd gouden salontafel

De levertijd van de gouden salontafel kunnen wij bepalen tijdens uw aanvraag, omdat de voorraad lopend is. Wij zullen bij aanvraag altijd de voorraad voor u controleren, zodat u op de hoogte bent van de meest recente voorraad. Onze producten van Eichholtz zijn veelal uit voorraad leverbaar, omdat de producten grootschalig worden vervaardigd en opgeslagen. Dit betekend dat u de producten al een week na bestelling in huis kunt verwachten.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd in contact treden met ons.