antraciet1antraciet2antraciet3antraciet4antraciet5Brown1Brown2Brown3Brown4Brown5Cognac1Cognac2Cognac3Cognac4Cognac5Liver1Liver2Liver3Liver4Liver5

Eetkamerstoel gecapitonneerd Dallas Landeijke stijl maison

179.00 incl. BTW

Product Description

Eetkamerstoel gecapitonneerd Dallas landelijke stijl

De eetkamerstoel Dallas is een stoel waar u niet meer uit wilt als u er eenmaal in zit. Het is een comfortabele stoel en geeft een heerlijk gevoel als u erop zit. Deze stoel is gecapitonneerd en is daarom van zeer goeie kwaliteit. De stof is zacht en voelt lekker aan en daardoor kunt u genieten van de momenten dat u rust wilt hebben. 

Details eetkamerstoel Dallas landelijke stijl

De eetkamerstoel met knopen is verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren en circa 200 verschillende stoffen. De eetkamerstoelen zijn veelal in wit en zwart uit voorraad leverbaar.
De poten hebben een standaard kleur en zijn dus niet aan te passen.
De eetkamerstoel is ook verkrijgbaar met armleuningen.

Prijs : v.a. € 179,-
Artikelnummer : HS-DALLAS96-HS

Levertijd eetkamerstoel

De levertijd van de eetkamerstoel varieert per dag. Veelal zijn de stoelen in 4 kleuren stof uit voorraad leverbaar (Antraciet, Bruin, Cognac en Liver). Mocht u voor een andere kleur kiezen, dan zouden wij de voorraad voor u moeten na gaan. Heeft u vragen met betrekking tot levertijd of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar:
T: 035 – 75 13 098
M: +316 – 81 14 46 95
E: Info@landelijkinrichten.nl