Antraciet1Antraciet3Antraciet4Crème1Crème2Crème3Crème4Lichtgrijs1Lichtgrijs2Lichtgrijs3Lichtgrijs4Olijfgroen1Olijfgroen2Olijfgroen3Olijfgroen4Sahara1Sahara2Sahara3

Eetkamerstoel met armleuning London Landelijke stijl maison

249.00 incl. BTW

Eetkamerstoel gecapitonneerd met armleuningen. Eetkamerstoel zonder knopen maison. Stoel met noppen.

Product Description

<h2>Eetkamerstoel met armleuning London landelijke stijl</h2>
Als je meer stijl nodig hebt in je huis dan ben je bij de juiste stoel! Deze stoel heeft de juiste uitstraling die de sfeer van uw huis zo op kan beuren. De vorm van de stoel is subtiel en het zit heel erg comfortabel. De stof is heel zacht en stevig waardoor het nog lekkerder aanvoelt.

<h2> Details eetkamerstoel met armleuning London landelijke stijl </h2>
De eetkamerstoel met armleuning is verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren en circa 200 verschillende stoffen. De eetkamerstoelen zijn veelal in wit en zwart uit voorraad leverbaar.
De poten hebben een standaard kleur en zijn dus niet aan te passen.
De eetkamerstoel is ook verkrijgbaar zonder armleuningen.

Prijs                       : v.a. € 249,-
Artikelnummer   :
HS AHM13-M3-HS

<h2> Levertijd eetkamerstoel met armleuning London </h2>
De levertijd van de eetkamerstoel met armleuning varieert per dag. Veelal zijn de stoelen in 5 kleuren uit voorraad leverbaar (Lichtgrijs, Sahara, Crème, Olijfgroen, en Antraciet). Mocht u voor een andere kleur kiezen, dan zouden wij de voorraad voor u moeten na gaan. Heeft u vragen met betrekking tot levertijd of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar:
T: 035 – 75 13 098
M: +316 – 81 14 46 95
E: Info@landelijkinrichten.nl