Antraciet1Antraciet2Antraciet3Antraciet4Crème1Crème2Crème3Crème4Lichtgrijs1Lichtgrijs2Lichtgrijs3Lichtgrijs4Taupe1Taupe2Taupe3Taupe4

Eetkamerstoel met armleuning Jersey Landeijke stijl maison

259.00 incl. BTW

Eetkamerstoel gecapitonneerd met armleuningen. Eetkamerstoel zonder knopen maison. Stoel met noppen.

Product Description

Eetkamerstoel met armleuning Jersey landelijke stijl

De eetkamerstoel Jersey heeft een zeer luxe stijl. De uitstraling van de stoel geeft een rustgevende sfeer, maar naast het uiterlijk van de stoel is het ook een zeer comfortabele stoel met golvende armleuningen en rug kussens die voor meer comfort zorgen. Wat deze stoel zo comfortabel maakt is dat de stof zacht is maar ook stevig. De stoel heeft ook armleuningen en een rug kussen. De vorm van de stoel is pure klasse, omdat het een luxe stijl geeft.

Details eetkamerstoel met armleuning Jersey landelijke stijl

De eetkamerstoel met armleuning is verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren en circa 200 verschillende stoffen. De eetkamerstoelen zijn veelal in wit en zwart uit voorraad leverbaar.
De poten hebben een standaard kleur en zijn dus niet aan te passen.

Prijs : v.a. € 259,-
Artikelnummer : HS-HMAC-R12-HS

Levertijd eetkamerstoel met armleuning

De levertijd van de eetkamerstoel met armleuning varieert per dag. Veelal zijn de stoelen in 4 kleuren uit voorraad leverbaar (Lichtgrijs, Taupe, Crème & Antraciet). Mocht u voor een andere kleur kiezen, dan zouden wij de voorraad voor u moeten na gaan. Heeft u vragen met betrekking tot levertijd of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar:
T: 035 – 75 13 098
M: +316 – 81 14 46 95
E: Info@landelijkinrichten.nl