bruinzwart1bruinzwart2bruinzwart3bruinzwart4bruinzwart5Donkergrijszwart1Donkergrijszwart2Donkergrijszwart3Donkergrijszwart4Donkergrijszwart5

Eetkamerstoel gecapitonneerd met armleuning Dacota Landelijke stijl maison

119.00 incl. BTW

Eetkamerstoel gecapitonneerd met armleuningen. Eetkamerstoel zonder knopen maison. Stoel met noppen.

Product Description

Eetkamerstoel gecapitonneerd met armleuning Dacota landelijke stijl

De eetkamerstoel gecapitonneerd met armleuning Dacota geeft een rustige uitstraling in uw huis. Het geeft de maximale comfort en extra luxe. Tijdens het avondeten geeft de stoel u ook een rustgevend gevoel. Deze stoel zal u een zeer relaxed gevoel geven in uw woonkamer of aan de eettafel. De stoel is zeer precies afgewerkt en heeft een zachte maar ook zeer stevige stof. Daarnaast heeft u ook nog een rug kussen. Kortom, deze stoel is zeer comfortabel en geeft de stijl die u nodig heeft!

Details eetkamerstoel met armleuning Dacota landelijke stijl

De eetkamerstoel met armleuning is verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren en circa 200 verschillende stoffen. De eetkamerstoelen zijn veelal in wit en zwart uit voorraad leverbaar.
De poten hebben een standaard kleur en zijn dus niet aan te passen.

Prijs : v.a. € 119,-
Artikelnummer : HS-DC1541-1BR-HS

Levertijd eetkamerstoel met armleuning

De levertijd van de eetkamerstoel met armleuning varieert per dag. Veelal zijn de stoelen in 2 kleuren stof uit voorraad leverbaar (Bruin / Zwart & Donkergrijs / Zwart). Mocht u voor een andere kleur kiezen, dan zouden wij de voorraad voor u moeten na gaan. Heeft u vragen met betrekking tot levertijd of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar:
T: 035 – 75 13 098
M: +316 – 81 14 46 95
E: Info@landelijkinrichten.nl