Bankstel landelijke stijl op maat
Design bankLandelijke hoekbank op maatLandelijke set banken

Landelijk bankstel Riviera Maison stijl

575.001,314.00 incl. BTW

Landelijke Riviera Maison stijl bank op maat

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Product Description

Landelijk bankstel Riviera Maison stijl Ingeborg

Een Landelijke bankstel op maat, is verkrijgbaar bij Tafelsenkasten.nl. Bank is een veel verkocht product en daarom ook zeer populair. Dit omdat dit bankstel oogt als een Rivièra Maison bank. Rivièra Maison is een exclusief en toonaangevend merk in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten. Bankstel Ingeborg ademt luxe en past perfect in een landelijk en design ingericht interieur!

Bankstel Ingeborg in Rivièra Maison stijl

Dit bankstel in Rivièra Maison stijl, kan helemaal naar uw wensen worden gemaakt. U kiest de juiste kleur, u kunt kiezen uit meer dan 900 kleuren. U kiest de gewenste stoffering, de vulling waar u graag op zit of ligt en zélfs de maat kunt u zelf bepalen! Natuurlijk nodigen wij u uit om uw nieuwe bankstel te bekijken. Kom proef zitten. Geen tijd? Of te ver? Wij sturen u graag een staaltje stof toe. U kunt dan zien of de kleur bij uw landelijke interieur past én u kunt het materiaal testen, voelen en vergelijken. Dát noemen wij nou service!

Bankstel in Rivièra Maison design: breedte, hoogte en diepte

Wij maken deze op maat. Dat geldt voor de kleur, de stoffering en vulling, maar zeker voor de afmeting. Bankstyle maakt uw meubel tot op de centimeter nauwkeurig.

Standaard maat is 75cm hoog en 100cm diep met de volgende prijzen:

Bankstel Ingeborg (Rivièra Maison stijl)Gehele breedte in cmZitvlak in cmPrijs
Vierzits landelijk bankstel275200€ 995
Driezits landelijk bankstel235160€ 895
Tweezits landelijk bankstel195120€ 715
Loveseat landelijk bankstel15580€ 625
Fauteuil landelijk bankstel13560€ 575

*Wilt u de bank op maat laten maken? Dan berekenen wij de prijs van de bovenliggende maat.  Alles boven een 4 zits landelijk  bankstel wordt apart gecalculeerd.

 

Bankstel Ingeborg in Rivièra Maison sfeer over 3 weken in huis?

Dat kan. Want dit bankstel in Rivièra Maison stijl, wordt gewoon in Nederland  gemaakt.  Bij een spoedorder kunnen wij binnen 3 weken leveren. Een normale order kan 6 tot 8 weken duren. Omdat uw bank in Nederland wordt gemaakt garanderen wij een snelle service en top kwaliteit.  Wilt u een staaltje stof ontvangen of een afspraak maken om uw bank te komen bekijken? Geen probleem! Bel naar: 06 811 44695 of 035-7513098 .

Additional Information

Banken

Bank 2-zits, Bank 3-zits, Bank 4-zits, Fauteuil, Loveseat

Extra's

Biezen, Geen Extra’s, Knopen, Knopen & Biezen