Ronde mahoniehouten wijntafel

Ronde mahoniehouten wijntafel

139.00 incl. BTW

Product Description

Ronde mahoniehouten wijntafel

Deze prachtige mahoniehouten wijntafel is een wijntafel die perfect in elk etablissement zou staan. Het heeft een uitstraling van grote klasse. De sierlijke poot versterkt deze uitstraling ook nog eens. Maar als u ook maar even denkt dat deze tafel niet stevig is dan heeft u het helemaal mis. Deze tafel is namelijk ontzettend degelijk en is van een geweldige kwaliteit.

U krijgt dus niet alleen een mooie tafel maar ook nog eens een hele sterke. En als u dan ook nog eens hoort dat u deze tafel kunt aanschaffen voor de prachtige prijs van €165,- dan is er eigenlijk niks meer wat tussen u en deze tafel instaat. De kwaliteit is geweldig, de uitstraling oogstrelend en de prijs is ontzettend scherp.

Details Mahoniehouten wijntafel

De tafel is gemaakt van mahoniehout en teakhout. Deze worden in de meubelsector ook wel gezien als de twee beste houtsoorten om meubilair van te maken dankzij de stevigheid en de mooie uitstraling. Normaal gesproken zou dit betekenen dat de tafel ook ontzettend duur is. Maar dat is bij Landelijkinrichten.nl natuurlijk niet het geval. Want dat is het bij ons nooit!

Artikelnummer:          Afmetingen:                Prijs:
CRT60                                 ø60×56 cm                      €139,-

Levertijd Mahoniehouten wijntafel

De Mahoniehouten wijntafel heeft een per dag verschillende levertijd. Dit omdat wij zijn voorzien van een lopende voorraad, dit houdt in: Wat er vandaag voorradig is, zou morgen niet meer voorradig kunnen zijn.
Wilt u een specifieke voorradigheid over levertijd, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098 / 06 – 81144695