antraciet1antraciet2antraciet3antraciet4antraciet5bruin1bruin2bruin3bruin4bruin5Cognac1Cognac2Cognac3Cognac4Cognac5Liver1Liver2Liver3Liver4Liver5

Eetkamerstoel met armleuningen Dallas Landelijke stijl maison

199.00 incl. BTW

Eetkamerstoel gecapitonneerd met armleuningen. Eetkamerstoel zonder knopen maison. Stoel met noppen.

Product Description

Eetkamerstoel met armleuning Dallas landelijke stijl

De gecapitonneerde eetkamerstoel Dallas heeft een armleuning en een comfortabele rug kussen. Het zal een rustige en relaxte sfeer geven in uw huis. De Dallas eetkamerstoel met armleuning zorgt ervoor dat u zo comfortabel mogelijk zit en dat de stijl in uw huis veel luxer wordt. Daarnaast heeft het ook een hele landelijke stijl. Als u op deze stoel zit lijkt het of u op een wolk zit, zo comfortabel is deze stoel. 

Details eetkamerstoel met armleuning Dallas landelijke stijl

De eetkamerstoel met armleuning is verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren en circa 200 verschillende stoffen. De eetkamerstoelen zijn veelal in wit en zwart uit voorraad leverbaar.
De poten hebben een standaard kleur en zijn dus niet aan te passen.
De eetkamerstoel is ook verkrijgbaar zonder armleuningen.

Prijs : v.a. € 199,-
Artikelnummer : HS-DALLAS96MA-HS

Levertijd eetkamerstoel met armleuning

De levertijd van de eetkamerstoel met armleuning varieert per dag. Veelal zijn de stoelen in 4 kleuren stof uit voorraad leverbaar (Antraciet, Bruin, Cognac en Liver). Mocht u voor een andere kleur kiezen, dan zouden wij de voorraad voor u moeten na gaan. Heeft u vragen met betrekking tot levertijd of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar:
T: 035 – 75 13 098
M: +316 – 81 14 46 95
E: Info@landelijkinrichten.nl