Placeholder
Antraciet1Antraciet2Antraciet3Antraciet4Crème1Crème2Crème3Crème4Lichtgrijs1Lichtgrijs2Lichtgrijs3Lichtgrijs4Olijfgroen1Olijfgroen2Olijfgroen3Olijfgroen4

Eetkamerstoel Brighton Landelijke stijl maison met noppen

215.00 incl. BTW

Eetkamerstoel gecapitonneerd zonder armleuningen. Eetkamerstoel zonder knopen maison. Stoel met noppen.

Product Description

Eetkamerstoel Brighton met noppen landelijke stijl

Deze eetkamerstoel Brighton is een elegante stoel met een zeer goeie vorm. Deze stoel is heel erg comfortabel vanwege de zachte stof die erop zit en de kussen die in de rug zit. Daarnaast maakt deze stoel uw huis ook chiquer. Er zitten noppen onder de stoel zodat de grond niet beschadigd wordt.

Details eetkamerstoel Brighton landelijke stijl

De eetkamerstoel met armleuning is verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren en circa 200 verschillende stoffen. De eetkamerstoelen zijn veelal in wit en zwart uit voorraad leverbaar.
De poten hebben een standaard kleur en zijn dus niet aan te passen.
De eetkamerstoel is ook verkrijgbaar met armleuningen.

Prijs : v.a. € 215,-
Artikelnummer : HS-HM12-M8-HS

Levertijd eetkamerstoel

De levertijd van de eetkamerstoel met armleuning varieert per dag. Veelal zijn de stoelen in 4 kleuren uit voorraad leverbaar (Lichtgrijs, Olijfgroen, Crème & Antraciet). Mocht u voor een andere kleur kiezen, dan zouden wij de voorraad voor u moeten na gaan. Heeft u vragen met betrekking tot levertijd of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar:
T: 035 – 75 13 098
M: +316 – 81 14 46 95
E: Info@landelijkinrichten.nl