eetkamerstoel bretagne Taupe
Eetkamerstoel Bretagne LightEetkamerstoel met tekstEetkamerstoel Bretagne antracite

Gecapitonneerde eetkamerstoel Bretagne

169.00 incl. BTW

Gecapitonneerde eetkamerstoel met een prachtig design.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Product Description

De gecapitonneerde eetkamerstoel Bretagne heeft een prachtig design. Door haar zachte zitting en rechte rug zorgt de eetkamerstoel er voor dat u comfortabel zit. De gecapitonneerde eetkamerstoel is een echte eye-catcher in uw woonruimte. De eetkamerstoelen zijn leuk om bij te zetten, maar zullen ook prachtig staan aan uw eettafel. De gecapitonneerde eetkamerstoel Bretagne is ook een prachtige aanwinst in uw hotel of horeca gelegenheid. De eetkamerstoel zullen zorgen voor een modieuze uitstraling. Naast dit landelijke design straalt de eetkamerstoel ook Luxe uit.

Details gecapitonneerde eetkamerstoel Bretagne

De gecapitonneerde eetkamerstoel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Één van de stoelen is uitgevoerd met een printje, erg leuk om aan te schaffen voor een landelijke interieur.

De beschikbare kleuren en artikelnummers:
Eetkamerstoel Bretagne Taupe: CH17T
Eetkamerstoel Bretagne Light: CH17L
Eetkamerstoel Bretagne Print: CH17F
Eetkamerstoel Bretagne Antracit: CH17A

De eetkamerstoel is voorzien van een linnen stof. De stof op de eetkamerstoelen zijn van een hoge kwaliteit. De linnen stof is erg populaire.

Afmetingen:
Totale hoogte: 98 cm
Zit hoogte: 50 cm
Zit breedte: 50 cm
Zitdiepte: 45 cm

Prijs en levertijd

De prijs van de eetkamerstoel is: € 169,-

De levertijd van de eetkamerstoelen verschillen per dag. Het is daarom handig om contact met ons op te nemen voor de specifieke levertijd. Wilt u de eetkamerstoel eerst bezichtigen en voor u een bestelling plaatst, dan begrijpen wij dat. De eetkamerstoel is uiteraard te bezichtig. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken om de gecapitonneerde eetkamerstoelen te bezichtigen, bel dan naar: 06-81144695.

Additional Information

Kleuren

Antracite, Light, Print, Taupe