Antraciet1Antraciet2Antraciet3Antraciet4Antraciet5Lichtgrijs1Lichtgrijs2Lichtgrijs3Lichtgrijs4Lichtgrijs5Taupe1Taupe2Taupe3Taupe4Taupe5

Eetkamerstoel met armleuning Cambridge Landelijke stijl maison

275.00 incl. BTW

Eetkamerstoel Cambridge gecapitonneerd met noppen aan de onderkant van de stoel. 

Product Description

Eetkamerstoel met armleuning Cambridge Landelijke stijl

Deze eetkamerstoel met armleuning Cambridge is gemaakt op een gecapitonneerde wijze met een hele moderne stijl. De rug kussens die in de stoel zitten zorgt voor de maximale comfort voor bij het eten of als u een leuke avond aan tafel wil zitten met de familie. Zeker een aanrader, ook omdat u deze stoel overal neer kunt zetten. Dit is een soort stoel dat overal goed zal staan vanwege de mooie uitstraling en de afwerking ervan. En door die uitstraling of afwerking geeft de stoel uw huis veel meer sfeer en stijl, en dat zorgt voor een rustgevend gevoel als u thuis zit na een lange dag werken.

Details eetkamerstoel met armleuning Cambridge landelijke stijl

De eetkamerstoel met armleuning is verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren en circa 200 verschillende stoffen. De eetkamerstoelen zijn veelal in wit en zwart uit voorraad leverbaar.
De poten hebben een standaard kleur en zijn dus niet aan te passen.
De eetkamerstoel is ook verkrijgbaar zonder armleuningen.

Prijs : v.a. € 275,-
Artikelnummer : HS-SHS-A02G-HS

Levertijd eetkamerstoel met armleuning

De levertijd van de eetkamerstoel varieert per dag. De stoelen zijn veelal verkrijgbaar in 3 kleuren stof (Lichtgrijs, Antraciet & Taupe).Mocht u voor een andere kleur kiezen, dan zouden wij de voorraad voor u moeten na gaan. Heeft u vragen met betrekking tot levertijd of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar:
T: 035 – 75 13 098
M: +316 – 81 14 46 95
E: Info@landelijkinrichten.nl