Olijfgroen1Olijfgroen2Olijfgroen3Olijfgroen4Crème1Crème2Crème3Crème4lichtgrijs1lichtgrijs2lichtgrijs3lichtgrijs4

Eetkamerstoel met armleuning Brighton Landelijke stijl maison

275.00 incl. BTW

Eetkamerstoel gecapitonneerd met armleuningen. Eetkamerstoel zonder knopen maison. Stoel met noppen.

Product Description

Eetkamerstoel met armleuning Brighton landelijke stijl

Als u opzoek bent naar een comfortabele stoel met veel klasse, dan bent u bij de juiste stoel. Deze stoel heeft een prachtige uitstraling met een stof dat lekker aanvoelt en een rug kussen dat voor meer comfort zorgt. De stoel is gecapitonneerd op professionele wijze zodat de stoel naar uw wens is. De stoel heeft een hele lange levensduur zodat u er zo lang mogelijk van kan gaan genieten. Met deze stoel gaat uw huis in één keer een andere uiterlijk hebben, omdat het zo’n elegante en luxe stijl heeft. Met andere woorden, een stoel dat u echt in uw huis moet hebben!

Details eetkamerstoel met armleuning Brighton landelijke stijl

De eetkamerstoel met armleuning is verkrijgbaar in meer dan 1000 kleuren en circa 200 verschillende stoffen. De eetkamerstoelen zijn veelal in wit en zwart uit voorraad leverbaar.
De poten hebben een standaard kleur en zijn dus niet aan te passen.
De eetkamerstoel is ook verkrijgbaar zonder armleuningen.

Prijs : v.a. € 275,-
Artikelnummer : HS-AHM12-R12-HS

Levertijd eetkamerstoel met armleuning

De levertijd van de eetkamerstoel met armleuning varieert per dag. Veelal zijn de stoelen in 4 kleuren uit voorraad leverbaar (Lichtgrijs, Olijfgroen, Crème & Antraciet). Mocht u voor een andere kleur kiezen, dan zouden wij de voorraad voor u moeten na gaan. Heeft u vragen met betrekking tot levertijd of heeft u overige vragen, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar:
T: 035 – 75 13 098
M: +316 – 81 14 46 95
E: Info@landelijkinrichten.nl