Eetkamerbank Delano me knopen
Eetkamerbank landelijke stijl DelanoEetkamerbank Delano gecapitonneerd

Chique eetkamerbank

950.00 incl. BTW

Chique eetkamerbank in een landelijke stijl met knopen.

Categorieën: ,

Product Description

Chique eetkamerbank landelijke stijl

De chique eetkamerbank in een landelijke stijl heeft een superieur zit gevoel. Heel erg comfortabel ! De chique eetkamerbank is voorzien van knopen in de rug. De knopen in de rug zorgen er voor dat de eetkamerbank tot de gecapitoneerde eetkamerbanken behoort. De gecapitonneerde eetkamerbanken zijn erg mooi en niet te vergeten: Het is de rage van nu!
De eetkamerbanken van Landelijkinrichten.nl zijn voorzien van een prachtig design. De benoemde prijzen zijn echter exclusief stofprijzen. De gekozen stof is uiteindelijk afhankelijk van de gewenste stof.

Details Chique eetkamerbank Delano

Deze eetkamerbank kan geheel op maat gemaakt worden. Daarnaast zijn alle stoffen mogelijk. U heeft keuze uit meer dan 900 verschillende kleuren. Naast onze brede keuze aan kleuren heeft u ook nog eens keuze uit meer dan 150 verschillende stoffen. De stoffen zijn hieronder te bekijken. Het is gewoonlijk als u de stoffen met eigen ogen wilt bewonderen. Wij zijn bereid u een gratis stof staal toe te sturen.  Deze ontvangt u na uw gratis stofstalen aanvraag.

Pellini AmarosiAstoriaBoardBreak
ClaydonLevante CambridgeTennessee
Shadow Village AmarilloLinen Murcia

Afmetingen eetkamerbank Delano:

breedte: 118 cm
Diepte: 72 cm
hoogte: 84 cm

Prijs:
€ 950,-
* De prijs is afhankelijk van de gekozen stofsoort. Dit omdat de ene stof duurder is dan de ander. De prijs hierboven genoemd is dus een VANAF prijs.

Levertijd eetkamerbank Delano

De gemiddelde levertijd van de eetkamerbank is 6 tot 8 weken. De levertijd kan wel eens variëren. Wilt u een specifieke levertijd te weten komen, neem dan contact met ons op. Wilt u snel contact met ons opnemen bel ons dan naar : 0681144695 of 035-7513098.