TV Design meubel landelijke stijl
TV Meubel Design manga Landelijke stijlLandelijke stijl TV Meubel designTV Meubel design landelijke stijl

TV Meubel Design Manga

409.00 incl. BTW

TV Meubel Design met een landelijke uitsraling. Gemaakt van: Manga

Categorieën: ,

Product Description

TV Meubel Design Manga

Bent u op zoek naar een TV Meubel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden u een schitterende TV Meubel Design aan. De tv meubel design heeft een erg strakke look. Bij de Tv Meubel Design ontvangen u twee manden cadeau ! Deze manden zorgen voor een landelijke look. het tv meubel is gemakkelijk te combineren in zowel een landelijke inrichting als een design inrichting. Het tv meubel zal een eye-catcher in uw woonruimte zijn. Uiteraard is dit pracht exemplaar heel erg leuk om bij te zetten.
Het tv meubel is scherp geprijsd daarnaast is de tv meubel voorzien van echte kwaliteit.

Details TV meubel Design

Het TV meubel is voorzien van één la, twee mandjes en één schuifdeur. De schuifdeur in de tv meubel is erg handig. Hier kunt u al uw tv aansluitingen (zoals: DVD,ontvangstkastje etc) in op bergen. De mandjes brengen een extra sfeervolle look met zich mee.
De kleur van de TV Meubel design is Jasmijn.

Afmetingen:
110 x 45 x 50 cm

De TV Meubel zal ook prachtig in uw slaapkamer kunnen staan. U kunt de tv er gerust op zetten. De tv meubel heeft een gemiddelde hoogte zodat uw tv niet te hoog of te laag zult staan.

Levertijd en prijzen van de TV Meubel

Een specifieke levertijd kunnen wij u aangeven bij aanvraag. Zodra u de levertijd aan ons vraagt kunnen wij dit voor u nakijken. Dit omdat de levertijd van de tv meubel erg afwisselend is.

Prijs:
De tv meubel is scherp geprijsd en daar naast ook voorzien van erg veel kwaliteit. De meubel is gemaakt van Manga materiaal.
De prijs van de TV Meubel bedraagt: € 409,-
De productcode van dit TV meubel is: HK280

Heeft u vragen dan vernemen wij dit graag. Wij zijn dagelijks bereikbaar op: 06-81144695 of 035-7513098
Uiteraard kunt u ook per mail contact met ons opnemen.