Landelijk dressoir
Landelijke bijzetkast Riviera Maison stijlLandelijke dressoir Riviera Maison stijl

Landelijk dressoir

269.00 incl. BTW

Landelijk dressoir

Categorieën: ,

Product Description

Details van dit landelijk dressoir

Dit prachtige dressoir is voorzien van 4 open vakken die opgevuld zijn met bijpassende manden. De kleur van dit dressoir is Ral wit. Verder bevat dit dressoir 2 lades aan de bovenkant. Het dienblad wat staat afgebeeld wordt niet meegeleverd, wilt u hier toch de eventuele mogelijkheden van te weten komen dan moet u even contact opnemen met ons.

Dit landelijk dressoir is voorzien van 4 open vakken waar bijpassende manden in kunnen worden geplaatst. Door de manden en de witte kleur is het een prachtig dressoir in landelijke stijl.

Maten en prijs van dit landelijk dressoir

Hieronder hebben we de beschikbare maten genoteerd met bijbehorende prijs. En voor ons eigen gemak hebben we ook de productcode erbij genoteerd waardoor we sneller de voorradigheid kunnen achterhalen voor u.

Maten:             Prijs:               Productcode:

91*42*78          € 269,-            HE291

Levertijd van dit landelijk dressoir

De levertijd van onze producten verschillen. Elke dag kan de voorraad van de producten afnemen ook de voorraad van deze vitrine kast, het is daarom gebruikelijk dat er contact word opgenomen over de levertijd. Zodra u contact met ons heeft opgenomen kunnen wij u een specifieke levertijd aangeven. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar: 06-81144695 of 035 – 7513098