grey wash dressoir

Grey wash dressoir

629.00 incl. BTW

Product Description

Dit prachtige grey wash dressoir is door de prachtige kleurencombinatie ideaal te combineren met alle andere meubelen binnen de landelijke stijl. Hieronder hebben we alle maten en overige informatie vermeld die van toepassing zijn.

Details van dit grey wash dressoir

Dit dressoir is voorzien van 2 kastjes en 3 open vakken. De open vakken kunnen optioneel met bijpassende manden worden geleverd. Het dressoir zelf is voorzien van de kleur van jasmijn wit en het bovenblad in voorzien van grey wash.

Maten en prijs van dit grey wash dressoir

Hieronder hebben we de maten genoteerd met de bijpassende prijs. Voor ons eigen gemak hebben we de productcode erbij genoteerd. Hiermee kunnen we de voorradigheid sneller achterhalen voor u.

Maten:             Prijs:             Productcode:

160*50*85       € 629,-          EHK965

Levertijd van dit grey wash dressoir

Onze levertijden zijn afhankelijk van de voorradigheid van onze producten en aangezien dit nooit hetzelfde is het moeilijk om een levertijd te vermelden op de website. Wilt u dus de actuele voorradigheid en levertijd te weten komen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch via het volgende nummer: 035 – 75 13 098.