Houten butler tray

Houten butler tray

89.00 incl. BTW

Categorieën: ,

Product Description

Houten butler tray

Deze houten butler tray is precies waar u naar opzoek bent. Net dat kleine stuk decoratie in uw huis wat iets toevoegt aan uw inrichting. Dit is natuurlijk een heerlijk stukje meubilair dat net dat extra’s met zich meebrengt. Dat zult u ook direct terug zien.

Daarnaast is het ook nog een hele functionele tafel. U kunt er van alles op kwijt en kunt het perfect gebruiken als u met bekende een kopje koffie aan het nuttigen bent. Het blad is los te halen van de tafelpoten en kan daardoor ook dienen als dienblad, iets wat natuurlijk erg handig in het gebruik is.

Details Houten butler tray

Functioneel en nog eens ontzettend mooi. Wat wilt u nou nog meer? Een goede prijs? Ook daar hebben wij voor u aan gedacht dit prachtige tafeltje kunt u voor onze geweldige prijs van:   €89,- aanschaffen.

Afmetingen:                Artikelnummer:            Prijs:
75x47x70 cm                1063                                          €89,-

Levertijd Houten butler tray

De levertijd van de Houten butler tray is per dag verschillend. Door de verschillende voorradigheid, kunnen wij vooraf geen levertijd garanderen. Zodra u contact met ons heeft opgenomen over de levertijd, kunnen wij u een specifieke leverweek garanderen. Wilt u snel en gemakkelijk contact met ons op nemen, of wilt u het product met eigen ogen bewonderen, bel dan naar: 06-81144695 of 035-7513098.