TV dressoir teak hout

tv dressoir teak hout

TV dressoir teak hout

Bent u uw oude dressoir zat? Dan hebben wij voor u een heel uitgebreid assortiment met dressoirs voor u klaar staan. Dit dressoir is van teak hout gemaakt en geeft een landelijke stijl in uw kamer. Dit dressoir is makkelijk te verplaatsen naar een andere ruimte ook in de andere ruimte zal het dressoir niet minder opvallen. Dit dressoir is een echte eye-catcher in uw wooninrichting. Het dressoir past zeer goed in een landelijke of lifestyle wooninriching.

Details TV dressoir teak hout

De TV dressoir is gemaakt van teak hout. Teak hout is een heel hoogwaardige houtsoort die op dit moment razend populair aan het worden is. Het dressoir heeft meerdere kastjes en een open ruimte om spullen in op te bergen.

Afmetingen:     Artikelnummer:    Prijs:
145x40x45      THE03                      € 499,-

Levering TV dressoir teak hout

Onze levertijden zijn afhankelijk van de voorradigheid van onze producten en aangezien dit nooit hetzelfde is het moeilijk om een levertijd te vermelden op de website. Wilt u dus de actuele voorradigheid en levertijd te weten komen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier of telefonisch via het volgende nummer: 035 – 75 13 098.

Check ook onze andere websites! www.bankstellen.nl