Nieuwe website

Nieuwe website

Sinds kort is de vernieuwde versie van de website Bankstyle.nl online gegaan. De site is in een compleet nieuwe jasjes gestoken waardoor het voor u alleen maar overzichtelijker en duidelijk geworden kan zijn! Bij Bankstyle kunt u terecht voor allerlei soorten maatwerk meubilair. Van Bankstellen op maat tot Maatwerk barstoelen en van op maat gemaakte hockers tot eetkamerbanken op maat U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben in het in de afgelopen tijd gefabriceerd!

Naast het prachtige maatwerk dat Bankstyle.nl aanbied bieden wij u ook nog schitterende eetkamerstoelen in 900 kleuren aan. Bent u meer opzoek naar iets groters? Geen enkel probleem want wij hebben namelijk ook schitterende landelijke fauteuils. En natuurlijk zijn ook die fauteuils te stofferen in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. Dus stop met zoeken naar die woonboulevard. Want wij hebben een gigantisch assortiment aan meubels! Ook voor Landelijke banken bent u helemaal op de juiste plek!

Nieuwe website Bankstyle.nl

De jas is in een nieuw jasje gestoken waardoor het voor u veel gemakkelijker is om er door heen te klikken. U kunt met een paar klikken op de knop gemakkelijk door ons gehele assortiment heen klikken! Heeft u vragen omtrent het een of ander? Dan kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Voor onze contactgegevens, Klik hier. Wij voorzien u graag van de gewenste informatie omtrent onze meubels of diensten.

Bankstyle.nl in een notendop

Bankstyle is een bedrijf dat zich van origine bezighoud met het maken van landelijke banken op maat dit concept is dusdanig in de smaak gevallen dat het over de jaren heen is uitgebreid op alle facetten van meubilair. Zoals boven al verwoord fabriceren wij bijna alles op maat en in 900 verschillende kleuren en 150 verschillende stoffen. De maat kunt u zelf bepalen, de kleur kunt u zelf bepalen eigenlijk stelt u helemaal uw eigen bankstel samen. Dus bent u opzoek naar een bank op maat? Of Landelijke bankstellen? Dan is Bankstyle de firma waar u moet wezen! Voor eventuele vragen kunt u natuurlijk ook altijd mailen op Info@bankstyle.nl of bellen naar 06-811 44 695