Moderne kast Teak landelijke stijl

Een moderne kast in een landelijke stijl vindt u bij Tafelsenkasten.nl. De moderne kast heeft een prachtig design en is voorzien van hoogwaardig kwaliteit. De moderne kast in de landelijke stijl is verkrijgbaar in twee delen. Dit betekend dat u het onderstuk (De dressoir) los kunt aanschaffen. De landelijke dressoir is prachtig te combineren in uw bad en of slaapkamer. Uiteraard zal de dressoir een extra toevoeging kunnen zijn in uw woonruimte.

Details Moderne Kast

De moderne kast word geleverd in twee delen. De moderne kast word bij aflevering op elkaar gezet. De landelijke stijl kast is gemaakt van Teak-Mahonie. De dressoir is voorzien van een Teak blanke blad.

Afmetingen:
Teak Bovenkast: 180 x 46 x 105 cm
Teak Dressoir: 180 x 55 x 95 cm

Artikelnummers:
Teak Bovenkast:  AHSTP3D
Teak Dressoir:

De kast in de landelijke stijl is voorzien van vier deuren en twee lades.
De Teak dressoir en de Teak bovenkast kunnen apart van elkaar worden gezet. Uiteraard geeft de kast de ideale look als een set.
De kast is voorzien van glazen en planken binnen in de kast.

Levertijden en prijzen

De levertijden en prijzen van de kast en dressoir verschillen. Wanneer u de Teak bovenkast en de Teak Dressoir gezamelijk aanschaft. Ontvangt u een set prijs. Hieronder kunt u de prijzen terug vinden:

Teak Bovenkast: € 699,-
Teak Dressoir: € 859,-
Set prijs Moderne kast landelijke stijl: € 1.529,-

Vindt u het moeilijk om de kast online te bekijken en wilt u de kast in een showroom een bekijken
Wilt u een specifieke levertijd ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij zijn uiteraard ook telefonisch te bereiken op:06-81144695.

Bekijk ook onze andere site’s:
Moderne eetkamerstoelen
Moderne eetkamerbanken
Moderne banken op maat
Moderne bankstellen
Moderne hoofdborden los op maat