Luxe eetkamerstoelen design

Luxe eetkamerstoelen skai
Meer foto’s vind u onderaan de pagina.

Luxe eetkamerstoelen design

Deze luxe eetkamerstoelen zijn ideaal voor uw huis. Dankzij maatwerk is het mogelijk om de maten aan ons door te geven zodat het perfect wordt gemaakt voor u. De stoelen hebben een strak design met een armleuning en zitten comfortabel.  Het geeft een modieus stijl in uw huis met een luxe uitstraling.  Dit is een Eye-catcher in uw huis !

Details Luxe eetkamerstoelen design

De eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Naast keuze uit maatvoering heeft u keuze uit meer dan 900 kleuren en crica 150 verschillende stoffen, lederlook, skai en velours.
De luxe eetkamerstoelen design zijn een prachtig aanzicht in uw eetkamer.
De eetkamerstoelen zullen ook een pracht exemplaar zijn als decoratie meubel.

De luxe eetkamerstoelen design hebben een heerlijk zit comfort. Dit komt door de schuin aflopende rugleuning en heerlijke zitting.

De eetkamerstoel is uitvoerbaar met / zonder armleuning. U heeft ook de keuze om luxe eetkamerstoel met knopen (Capitons) te laten vervaardigen.

De eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar vanaf € 259,-
De prijs is afhankelijk van de gekozen stof en extra’s.

Levertijd en bezichtiging Luxe eetkamerstoelen design

Bent u geïnteresseerd in de eetkamerstoelen en wilt u deze bezichtigen / proefzitten, dan bent u uiteraard van harte welkom.
Onze showroom is gevestigd in Huizen (NH). Wij zijn dagelijks van maandag t/m zaterdag geopend, eventueel ook in de avonduren.
Een bezoek aan onze showroom gebeurd altijd op afspraak. Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken, bel dan naar: 035 – 7513098.