Industriële eettafel

Industriële eettafel

Industriële salontafel

Bent u uitgekeken op uw eettafel? Dan hebben wij bij landelijkinrichten.nl de juist eettafel voor u klaar staan! Deze salontafel zal prachtig passen tussen uw landelijke of lifestyle huisinrichting. Deze industriële eettafel zal veel aandacht trekken waar u versteld van zult staan. Deze salontafel is zeer populair onder de eettafels doordat de kleurencombinatie erg goed is afgesteld zal die erg strak in uw kamer passen. Ook bieden wij de mogelijkheid aan er geschikte stoelen of banken bij te bestellen. Voor meer informatie zie onze andere pagina’s in de links.

Hebt u vragen over deze salontafel? U kunt ons altijd telefonisch bereiken op 06-81144695.

Details industriële eettafel

De industriële eettafel bestaat uit een teak houten tafelblad met een echt houten kleur. bij deze eettafel zitten ijzeren poten onder het tafelblad die een ironachtige uitstraling hebben. Teak hout is een zeer populaire houtsoort. Deze tafel is een mooi houten examplaar als u veel van hout houdt.
Deze eettafel is makkelijk verplaatsbaar binnen uw wooninrichting. De eettafel is in meerdere formaten beschikbaar.

Afmetingen:         Artikelnummer:      Prijs:
180x90x78                  KA-DT180IR                    € 619,-
200x100x78               KA-DT220IR                    € 749,-
250x100x78               KA-DT250IR                    € 859,-

Levertijd industriële eettafel

De industriële eettafel heeft een per dag verschillende levertijd. Dit omdat wij zijn voorzien van een lopende voorraad, dit houdt in: Wat er vandaag voorradig is, zou morgen niet meer voorradig kunnen zijn.
Wilt u een specifieke voorradigheid over levertijd, neem dan contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar onder: 035 – 7513098 of 06 – 81144695