cbw-erkend logo

Bij Landelijkinrichten.nl bent u op het juiste adres voor een goede service, snelle levering, hoge kwaliteit en een scherpe prijs.

Zowel een nieuwe klant, als een bestaande klant word door ons met volle aandacht behandeld. Wij proberen u dan ook zo te vrede mogelijk te stellen. Dit is één van de vele reden waarom Landelijkinrichten.nl een goede service heeft.

Mocht er een probleem zijn met uw bestelde meubel, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij bieden u dan ook een fabrieksgarantie van maar liefst één jaar.

Wilt u meer informatie over de garantie op de producten van Landelijkinrichten.nl, neem dan contact met ons op. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om ons te bellen: 06- 811 44 695 of 035 – 751 30 98.

Wij zijn een vertrouwde webshop, dat erkend is bij het CBW:

Meer zekerheid met CBW-erkend

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende woonwinkels

Woonwinkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. CBW-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties:
– Extra Garantie
– Veilig (Aan) betalen : U kunt zonder risico aanbetalen. Het resterende bedrag betaald u bij aflevering van uw bestelling
– Onpartijdige klachten afhandeling : Mocht je ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke Geschillen commissie Wonen.

 

cbw-erkend logo